Väsyttikö?


Oliver on lomalla ja saa tai saa olla menemättä päiväunille oman mielensä mukaan. Usein valitsee jälkimmäisen vaihtoehdon. Nyt hän kuitenkin pilkki sen verran vahvasti jo lounaalla, että kyselin, josko häntä väsyttäisi. ”Ei väsytä, enkä mene päiväunille!” oli selkeä vastaus. Muutama minuutti siitä hän kiitti, poistui pöydästä ja kuin vaivoin selvisi sohvalle asti. Ja lopputulos oli seuraavat pari tuntia kuvan mukainen. Ei väsyttänyt, ei…

Jätä kommentti

Kategoria(t): Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s