Syntyjään yrittäjä


Lapsilla on kaksi viikkoa lomaa. Ilmoitin, että kun ovat kotona, saavat osallistua kotitöihin. Julian mielestä idea oli loistava. Parin minuutin päästä jääkaapin oveen oli ilmestynyt hinnasto, jolla lapset työpanostaan Vanhemmat Oy:lle myyvät.

3 kommenttia

Kategoria(t): Lasten suusta

3 responses to “Syntyjään yrittäjä

  1. Liisa Manninen

    Juuri noin minäkin aikoinani tein listaa keittiön oveen ja molemmat poikani osaavat nyt huolehtia itsestään ja kodistaan,,36v ja 30v. hyvin toimi!

    • Niin, olen miettinyt sitä, että kun lapset alkavat tulla ”viikkorahaikään”, niin ehkä sen eteen olisi hyvä tehdäkin jotain. Itse en koskaan saanut säännöllistä viikkorahaa lapsena, mutta sain tehdä töitä maatilallamme jo pienenä. Vähän, mutta kuitenkin. Ja palkka siitä tuntui kyllä todella hyvältä!

  2. Liisa Manninen

    Parasta, mitä lasuudestani 50 luvulla muistan, oli se, kun sai tehdä oikeita töitä maalla ja aikuisten kanssa, ei se edes työltä tuntunut ja nyt sitten kokkaan oman kokkipoikani kanssa kerran viikossa, joten sillai se perinne jatkuu….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s